Elég a majomkodásból...

IDEJE KAMATOZTATNI AZ ÖTLETED!


Van egy jó élelmiszeripari ötleted? De nem tudod, hogy hogyan formáld vállalkozássá?

Vagy elkezdted már a megvalósítást, de további tőkére lenne szükséged?

Esetleg nem tőke kell, hanem a kapcsolatok hiányoznak? Vagy a működéseden javítanál?

Jelentkezz pályázatoddal! Nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési űrlapot és máris megtetted az első lépést a projekted megvalósítása felé!

Image

Mi történik a kiválasztás után?

Jelentkezésed után néhány nappal értesítünk, hogy tovább tudunk-e haladni a pályázatoddal. Ha igen, akkor egy rövid prezentációval bebizonyíthatod, hogy miért érdemes a projektedbe fektetnünk (akár anyagilag, akár szakmailag).  Ha úgy gondoljuk, érdemes lenne együttműködnünk, akkor javaslatot teszünk a feltételekre.

Image

Miért érdemes pályáznod?

Nem zárjuk ki a pályázati lehetőségből azokat sem, akiknek még nincs vállalkozásuk. De ha már van, az sem akadály, így is megtalálhatjuk a közös együttműködés formáját. Célunk, hogy olyan ötletek, innovációk is felszínre kerüljenek, amelyek más szigorúbb feltételeket támasztó pályázatokon el sem indulhatnának. Mi hiszünk benne, hogy egy kiváló, egyedi, innovatív ötlet a kezdetektől megfelelően támogatva, alázattal, szorgalmas munkával jövedelmező vállalkozássá növekedhet.

Főszerepben az élelmiszer innovátorok

Pályázati lehetőségünket azok számára találtuk ki, akik az élelmiszeripar területén szeretnék megvalósítani ötletüket. Legyen az étel, ital, eljárás, és még sorolhatnánk. Előnyt élveznek azok a pályázatok, amelyek környezettudatos megoldásokkal rukkolnak elő!

GYIK

Milyen témakörökben pályázhatok?

Élelmiszer témakörben várjuk a pályázatokat.

Milyen feltételekkel pályázhatok?
Kik bírálják el a pályázatokat?
Meddig jelentkezhetek?
Mi történik a jelentkezés után?
Nem szeretném, ha „ellopnák” az ötletemet. Ez megtörténhet?